Οδηγίες

Όταν συγκροτείτε το πλήρωμά σας, θα πρέπει να φροντίζετε να αποτελείται από άτομα με ποικιλία γνώσεων, εμπειριών και ηλικίας. Επίσης καλό θα είναι κάποια άτομα του πληρώματος να έχουν αρκετό ελεύθερο χρόνο για δράσεις που πιθανά θα χρειαστεί να γίνουν σε ώρες εργασίας.

Φροντίστε το πλήρωμα σας να διαθέτει κάποιον με άνεση στις νέες τεχνολογίες. Να μπορεί να χειριστεί έναν Η/Υ, να στέλνει ένα e-mail και να κατεβάζει τις φωτογραφίες από ένα smart-phone ή από μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή.

Φροντίστε το πλήρωμά σας να έχει κέφι και διάθεση να ντυθεί. Κάποιες από τις δράσεις προϋποθέτουν κάποια άτομα του πληρώματος να είναι μασκαρεμένα.

Για καλύτερα και γρήγορα αποτελέσματα καλό είναι κάθε γρίφο ή δράση να ανατίθενται στα πιο κατάλληλα για αυτή τη δουλειά μέλη του πληρώματός σας. Διαφορετικές ομάδες του πληρώματος σας μπορούν ταυτόχρονα να ασχολούνται με διαφορετικές δράσεις. Δεν χρειάζεται να τα κάνετε όλα όλοι μαζί!

Κατά την εκτέλεση του παιχνιδιού ίσως χρειαστεί, για να λύσετε κάποιο γρίφο ή να υλοποιήσετε κάποια δράση, να ζητήσετε τη συνδρομή και άλλων πέρα από τα μέλη του πληρώματός σας. Ίσως κάποιους με εξειδικευμένες γνώσεις σε κάποιον τομέα, ή κάποιους με διαφορετική εμπειρία ή ηλικία από τα μέλη του πληρώματός σας. Αυτό όχι μόνο δεν απαγορεύεται αλλά σε μερικές περιπτώσεις επιβάλλεται!

Προσοχή στην εχεμύθεια. Είναι κρίμα να στύβετε το μυαλό σας για να βρείτε έναν γρίφο και από λάθος χειρισμό να μάθουν τη λύση και τα «αντίπαλα» πληρώματα. Όλα τα μέλη του πληρώματος αλλά και όσοι συνεργάζονται μαζί σας θα πρέπει να λειτουργούν με συνωμοτικούς κανόνες.  Η παραπλάνηση και η διασπορά ψευδών ειδήσεων είναι μέσα στους κανόνες του παιχνιδιού. Όμως ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ με ποινή αποκλεισμού η καταστροφή ή αλλοίωση οποιονδήποτε στοιχείων που θα εμποδίσουν τα υπόλοιπα πληρώματα να εντοπίσουν τις λύσεις γρίφων ή να υλοποιήσουν τις δράσεις τους.

Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου  θα γίνει η πρώτη συνάντηση όλων των πληρωμάτων για την επίσημη έναρξη των καρναβαλικών εκδηλώσεων με θεατρικά και χορευτικά δρώμενα, μουσική, χορό, γλέντι και ποτό. Στην συνάντηση αυτή θα γίνει η υπογραφή της επίσημης δήλωσης συμμετοχής και μια πλήρη ενημέρωση για το παιχνίδι. Όλα τα μέλη των πληρωμάτων θα παραλάβουν την κονκάρδα του παιχνιδιού και ο αρχηγός κάθε πληρώματος τις πρώτες δράσεις και τη σακούλα του! Στη σακούλα αυτή θα βάζετε ότι σας ζητάμε να φέρετε!

Τα πληρώματα που θα δηλώσουν συμμετοχή θα ενημερωθούν για τις όποιες λεπτομέρειες και τις πιθανές συναντήσεις στα e-mails που θα δηλώσουν.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Blog στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: