Όροι συμμετοχής

Κάθε πλήρωμα θα πρέπει να αποτελείτε τουλάχιστον από 8 άτομα. Τουλάχιστον τα μισά άτομα θα
πρέπει να είναι μεγαλύτεροι από 15 ετών ενώ κάθε ομάδα θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 2 ενήλικες. Κάθε ομάδα θα ορίσει έναν αρχηγό και έναν υπαρχηγό που θα πρέπει να είναι ενήλικες. Κάθε πλήρωμα διαλέγει ένα όνομα ή τίτλο που θα το χαρακτηρίζει. Επίσης καλό θα είναι να υπάρχει ένα θέμα γύρω από το οποίο θα είναι ντυμένα τα μέλη του πληρώματος. Ο μέγιστος αριθμός πληρωμάτων που θα μπορέσουν να συμμετάσχουν είναι 40.

     Τα μέλη του κάθε πληρώματος μπορούν να δραστηριοποιούνται όλα μαζί ή να χωρίζονται σε ομάδες και να βοηθούν παράλληλα για την εκτέλεση των δραστηριοτήτων που θα τους ανατίθενται.
     Οι μετακινήσεις που γίνονται από τα πληρώματα αφορούν τα όρια της δημοτικής κοινότητας Μυτιλήνης και πραγματοποιούνται με επιλογή και ευθύνη των πληρωμάτων.
     Στις δραστηριότητες περιήγησης, στα παιχνίδια πλατείας και στην παρέλαση είναι υποχρεωτικό τα μέλη των πληρώματων να φορούν καρναβαλικές στολές.
     Κάθε πλήρωμα με τη συμμετοχή του στο «κυνήγι θησαυρού» αποκτά το δικαίωμα συμμετοχής στην παρέλαση της Κυριακής.Το πλήρωμα που θα συγκεντρώσει την μεγαλύτερη βαθμολογία είναι ο νικητής του παιχνιδιού και θα παραλάβει τον θησαυρό των 1.000 ευρώ. Το πλήρωμα αυτό εφόσον το επιθυμεί μπορεί να συμμετάσχει στην οργανωτική επιτροπή για τη διοργάνωση του παιχνιδιού του επόμενου χρόνου.
     Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 10 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει 8 ημέρες. Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου.

Απαραίτητες προϋποθέσεις και εξοπλισμός

Πρόσβαση σε Η/Υ. σε έγχρωμο εκτυπωτή και στο Internet, ο αρχηγός και ο υπαρχηγός να διαθέτουν διεύθυνση e-mail και κινητό τηλέφωνο. Κινητό τηλέφωνο ή ψηφιακή φωτογραφική μηχανή για λήψη φωτογραφιών. 1 USB stick (>=1GB) στο οποίο θα αποθηκεύονται οι φωτογραφίες που θα ζητηθούν. Δυνατότητα πρόσβασης σε ραδιόφωνο για την παρακολούθηση της εκπομπής του χορηγού επικοινωνίας όποτε χρειαστεί. 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Δημιουργήστε ένα δωρεάν ιστότοπο ή ιστολόγιο στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: